Bouwkundig ontwerp

ALFANIMA assisteert bij het uitdenken van een eerste idee naar een bouwkundig ontwerp tot aan de complete oplevering van bedrijfsgebouwen. Ontwerpen is bij ons een integraal proces. Wij helpen u graag met het zoeken naar inspiratie en het tastbaar maken van uw ideeën naar een concreet bouwplan.

Bij een begin van een idee wordt er nagedacht over de technische aspecten en streven wij naar synergie tussen ruimte en functionaliteit. Dit doen wij door het maken van unieke ontwerpen met inrichting op maat gefabriceerd.

Met onze expertise kunnen wij de haalbaarheid van ideeën vroeg inschatten en sturen naar een efficiënte verbouwing. Wij werken met een bouwplan met daarin onder andere plattegronden, doorsneden en 3D-impressies. Hierdoor krijgt u een volledig beeld van het ontwerp.

Voor een overzicht van onze werkwijze en onze projecten nodigen wij u uit om onze website verder te verkennen. Voor aanvullende informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.