Bouwen van betere klinieken

Bouwen van betere klinieken

Als bouwkundig aannemer in de zorg denken we na over het bouwen van betere klinieken. Dit doen wij door onze passie voor design te combineren met onze knowhow op het gebied van medische praktijkvoering.

Als specialist in de bouw denk je met je opdrachtgever na over designvraagstukken en het vormgeven van een kliniek, zowel bouwtechnisch als bedrijfseconomisch. Al bij het begin van ideeën kunnen we fungeren als gesprekspartner. We houden ons bezig met waar een kliniek gebouwd kan worden, waar een pand aan moet voldoen, hoe het opgedeeld kan worden, waar de ruimtes komen zoals de receptie, balie, operatiekamers, gesprekskamers.

De ideeën van onze opdrachtgever zetten wij om in concrete gegevens, waarmee wij, het bedrijf, vervolgens een ontwerp maken. Met dat ontwerp gaan we weer terug naar onze opdrachtgever en met de vraag of dit is wat we beide bedoelen? In de meeste gevallen hebben we elkaar vrij goed begrepen en worden alleen de puntjes op de i gezet bij zo’n ontwerp. Vervolgens worden er uitwerkingen gemaakt op technische details. Met deze uitwerkingen komt het ontwerp helemaal tot leven en op basis hiervan kan de opdrachtgever een akkoord geven.

240 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.