Een kleine greep uit onze projecten

Dental Academy bij Zaans Medisch Centrum

Zaans Tandheelkundig Centrum, Zaandam

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgevers, een hoogleraar Tandheelkunde en Implantologie in Amsterdam en een tandarts die algemene en gespecialiseerde mondzorg verleent.

Voor dit project bij het Zaans Medisch Centrum hebben we een Dental Academy gerealiseerd voor tandheelkundig onderwijs met daarnaast een kliniek met diverse behandelruimten, een Röntgenruimte, wachtkamer, pantry, keuken en een sanitaire ruimte.

Oppervlak: 260 vierkante meter

Locatie: Amsterdam

Projectduur: 5-7 maanden

Architect: intern

Le Vert Clinic, Amsterdam

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgever, een cosmetisch arts die gespecialiseerde medische huidzorg verleent voor de donkere huid.

Voor dit project in Amsterdam hebben we een kleinschalig behandelcentrum gerealiseerd met diverse behandelruimten, een wachtkamer, fotostudio, pantry, keuken en een sanitaire ruimte.

Oppervlak: 100 vierkante meter

Locatie: Amsterdam

Projectduur: 4 maanden

Architect: intern

Tandartsenpraktijk Aveling, Hoogvliet

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgever, een tandarts en implantoloog in Hoogvliet, die complete tandheelkundige zorg verleend. Het oude gemeentehuis van Hoogvliet is intern gesloopt en vervolgens van binnenuit opnieuw opgebouwd. Er is gebruik gemaakt van hardglazenmuren, kozijnloze deursystemen en hoogwaardige maatwerk meubilair. De wachtkamer is voorzien van een 6 meter lange design-wachtkamerbank, vervaardigd uit hoogwaardig waterafstotend gewovenleder, veelal toegepast in het interieur van luxe jachten. De vloer is gelegd met projectvinyl.

Deze mond-/ tandzorgkliniek heeft een sterilisatieruimte, röntgenruimte, diverse behandelruimten, een technische ruimte, wachtkamer, pantry, keuken en een sanitaire ruimte. ALFANIMA heeft hier de werkzaamheden verricht voor de installatie van medische apparatuur.

Oppervlak: 230 vierkante meter

Locatie: Hoogvliet

Projectduur: 5 maanden

Architect: intern

Praktijk voor Parodontologie, Zoetermeer

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgever, een parodontoloog in Zoetermeer, die tandvleesbehandelingen verricht. De kliniek is gebouwd in een groot kantorencomplex. Er is gebruik gemaakt van maatwerk verlichting, houtenwandsystemen, hardglazenmuren en hardglazendeuren voorzien van rvs-handgrepen van 2.20 meter hoog. De vloer is gelegd met projectvinyl.

Deze mondzorgkliniek heeft een sterilisatieruimte, röntgenruimte, diverse behandelruimten, een technische ruimte, wachtkamer, pantry, keuken en een sanitaire ruimte voor personeel en patiënten. ALFANIMA heeft hier de werkzaamheden verricht voor de installatie van de medische apparatuur.

Oppervlak: 180 vierkante meter

Locatie: Zoetermeer

Projectduur: 4 maanden

Architect: intern

Orthodontistenpraktijk ALFAORTHO, Schiedam

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgever, een orthodontist in Schiedam, die specialistische mondzorg behandelingen verricht. De kliniek is gebouwd in een complex naast Station Schiedam. Er is gebruik gemaakt van hardglazenmuren en speciaal maatwerk interieur. Op de vloer is een grijskleurige gietvloer aangebracht.

Deze orthodontisten praktijk heeft een sterilisatieruimte, röntgenruimte, diverse behandelruimten, een technische ruimte, wachtkamer, pantry, keuken en een sanitaire ruimte voor personeel en patiënten.

Oppervlak: 200 vierkante meter

Locatie: Schiedam

Projectduur: 5 maanden

Architect: extern (Buro/S Architects)

Derma Kliniek, Rotterdam

Over project

Dit bouwproject is uitgevoerd voor onze opdrachtgevers, een cosmetisch arts en huidtherapeut in Rotterdam, die gespecialiseerde huidzorg verlenen. Het monumentale herenhuis aan de Heemraadsingel in Rotterdam is intern gesloopt en vervolgens van binnenuit opnieuw opgebouwd. Het interieur is op maat gemaakt. De wachtkamer is voorzien van een strak ontworpen wachtkamerbank. De vloer is gelegd in eiken visgraat en marmer.

Deze huidzorg-kliniek heeft een sterilisatieruimte, röntgenruimte, diverse behandelruimten, een technische ruimte, wachtkamer, pantry, keuken en een sanitaire ruimte.

Oppervlak: 400 vierkante meter

Locatie: Rotterdam

Projectduur: 5 maanden

Architect: extern (Buro/S Architects)