Services

ALFANIMA biedt haar opdrachtgevers unieke bouwkundige-ontwerpen, projectbegeleiding, bouw- en verbouw, interieuradvies en interieur op maat.

 

Bouwkundige ontwerpen en interieuradvies

Sinds de oprichting van ALFANIMA creëren we ruimten die opwekken, prikkelen en bezielen. Wij zijn in staat de omstandigheden in gebouwen te beïnvloeden waardoor het werken voor gebruikers zo optimaal mogelijk wordt.

Ontwerpen voor ons betekent een fase van samenwerking. Samen zoeken we naar schoonheid, comfort en gebruiksgemak. Hierbij besteden we aandacht aan natuurlijke materialen en kleuren, optimaal gebruik van daglicht en goede ventilatie.

Wij beschikken over de kennis en kunde om interieur op maat te maken. Ieder project is uniek en er zijn altijd elementen die maatwerk vereisen. Dan is het goed om te weten dat u bij ons terecht kunt.

ALFANIMA heeft daarnaast specifieke expertise op het gebied van medische praktijkvoering en van verschillende medische specialisaties. Deze expertise is waardevol bij het ontwerpen van een praktijk of kliniek en bij het bepalen van de indeling en inrichting.

Projectbegeleiding

ALFANIMA kan opdrachtgevers veel werk uit handen nemen, waardoor zij tijd overhouden om hun werkzaamheden en dagelijkse verplichtingen te kunnen continueren. In dat geval onderhouden wij alle contacten met de verschillende partijen.

Bouw en verbouw

Gedurende de bouw en verbouw wordt de kwaliteit van uitvoering strikt bewaakt. Ons team is actief betrokken tijdens iedere fase. Zo zijn wij in staat de doorlooptijd van het project zo kort mogelijk te houden.

Verder beschikken wij over een team van professionele, ervaren en vakbekwame bouwvakkers, schilders, pleisterwerkers/ stukadoors, loodgieters, timmerlieden, vloerleggers, elektriciens en installateurs.